Vi er begejstrede hos Palsgaard Spær!

Vores salg af træspær, tagmoduler, etageadskillelser i træ og vægrammer til enfamiliehuse og rækkehuse stiger år for år.  

Boligminister Kaare Dybvad udtaler - Træ skal spille en væsentlig større rolle i byggeriet fremadrettet..

- Som minister vil jeg gerne fremme brugen af træ inden for byggeriet (...) Så vi har en opgave i at fortælle, at der er masser af kvalitet i træbyggeri. Derfor vil jeg nu tage initiativ til en række dialogmøder med branchen i begyndelsen af det nye år, som forhåbentlig vil aflive nogle af myterne omkring træ i byggeriet. Fremover skal vi bygge langt mere bæredygtigt, og her kan træ spille en vigtig rolle, lyder det fra boligministeren Kaare Dybvad.

Danmarks samlede udledning af CO2 skal reduceres med 70 procent inden 2030. Det er regeringens ambitiøse klimamål, og her er byggeriet, som er en af landets største klimasyndere, et oplagt sted at kigge hen.  

Se også debatindlægget: ”Klimaet skriger på mere træ i byggeriet” som er udgivet af Træ i Byggeriet, ved at gå ind på deres hjemmeside www.traeibyggeriet.dk eller ved at trykke HER

Træ i Byggeriet er en interesseorganisation for danske virksomheder, der har træ og træbaserede produkter som hovedaktivitet.

Foreningen er stiftet i foråret 2019 og består af 28 toneangivende virksomheder. Blandt andre Palsgaard Spær.

Seneste nyheder

Palsgaard Spær støtter Danmarks Indsamling 2020 – Børn på flugt

Se det stor indsamlingsshow ”Lille land, stort hjerte” på DR1 d. 1. februar kl. 19.00

Læs mere

Vores salg af træspær, tagmoduler, etageadskillelser i træ og vægrammer til enfamiliehuse og rækkehuse stiger år for år.  

Boligminister Kaare Dybvad...

Læs mere

Se vores julehilsen HER

Læs mere

Læs hele artiklen HER

Læs mere

Cancer findes i mange former, og frygten for en dag at blive ramt har nok strejfet de fleste.
Mange af os har haft cancer tæt inde på livet. Det kan...

Læs mere