Palsgaard Spær støtter Knæk Cancer

Cancer findes i mange former, og frygten for en dag at blive ramt har nok strejfet de fleste.
Mange af os har haft cancer tæt inde på livet. Det kan være et familiemedlem, en ven, et barn. Måske er det os selv, som er - eller har været ramt.

Heldigvis kan cancer nu behandles langt mere effektivt end tidligere. Modsat er der også langt endnu, inden vi kan sige, at vi har vundet over cancer. Derfor er det enormt vigtigt, at kampen fortsætter, og at der er penge nok til f.eks. forskning i forebyggelse, nye behandlingsmetoder og udvikling af ny medicin.

Det vil Palsgaard Spær gerne støtte op om, og derfor har vi valgt at donere 15.000 kr. til ”Knæk Cancer 2019” indsamlingsshowet, der sendes lørdag d. 26. oktober på TV2.

Seneste nyheder

Cancer findes i mange former, og frygten for en dag at blive ramt har nok strejfet de fleste.
Mange af os har haft cancer tæt inde på livet. Det kan...

Læs mere

TV2 sender lørdag d. 14. september indsamlingsshowet "Danmark planter træer" i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening.

For Palsgaard Spær er...

Læs mere

Et fælles projekt med øget fokus på bæredygtighed i byggeprocessen fylder meget i samarbejdet imellem Palsgaard Spær og HusCompagniet A/S. Der er...

Læs mere

Palsgaard Spær vender tilbage til Sjælland for fuld styrke som følge af en meget positiv udvikling og fremgang i de sidste 3-4 år. Aktiviteterne...

Læs mere

Palsgaard Spær er stolte over at være ny sponsor for Danmarks Sevens kvindelandshold i rugby.

Palsgaard Spærs logo kommer fremover til at pryde...

Læs mere