Nyt hus til fællesskab med rødder i fortiden

Håndværkerne fra dinBOLI er ved at lægge sidste hånd på det flotte nye fælleshus, som vises i videoen i dette opslag. Palsgaard Spær har leveret PEFC™-certificerede tagmoduler, vægrammer og hanebåndsspær til byggeriet.

Fælleshuset opføres i et område hvor der er fundet et ca. 40 meter langt germansk jernalder langhus. Cinatur har ladet sig inspirere af det germanske jernalder langhus, og har sammen med Nodo Arkitekter skabt tråde fra fortiden til nutiden, så et nyt ”langhus” version 2021 nu er vokset frem på dette historiske sted. Bygningen kommer til at danne rammen om fællesskab og socialt samvær for områdets beboere.

Palsgaard Spær siger tak for godt samarbejde til Cinatur, dinBOLI, Nodo Arkitekter og Museum Skanderborg, og ønsker området tillykke med fælleshuset.

Se videoen om fælleshuset ved at klikke på dette link: https://youtu.be/flqlGfqjtoY

Seneste nyheder

Nordic Wood Industries er i rivende udvikling, og derfor rokerer koncernen nu i topledelsen. Det betyder, at Palsgaard Spærs nuværende administrerende...

Læs mere

Et helt nyt råhus-koncept kaldet ’Rækkehuse i træelementer’, som består af et komplet byggesystem i træ, ser nu dagens lys. Spær- og...

Læs mere

Jystrup Park var oprindeligt projekteret med gasbeton. Det er Huse-Byg med Mike Borgstrøm i spidsen, der står for at opføre byggeriet. Jystrup Park...

Læs mere

Palsgaard Spær har leveret gitterdragere og plankespær til disse flotte boliger. Tagkonstruktionen er rejst af LARS HØJRIS TØMRERFIRMA.

Som det ses,...

Læs mere

Det er med stor glæde, at vi endelig kan dele, at Sana Saleem er tiltrådt som ny bæredygtighedschef for vores samlede koncern, Nordic Wood Industries.
...

Læs mere