Palsgaard Spær

Leverandør af alle spærtyper,
vægrammer, tag- og dækmoduler og råhuse

Palsgaard Spær er specialister i træ til byggeriet

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, herunder spær, Posi-Joist™ bjælker, tagmoduler, dækmoduler, vægrammer og råhuse - alle med PEFC-certificering. Vores produkter kan bruges individuelt eller kombineres til at skabe et komplet råhus efter behov.

Modulbyggeri er den ideelle løsning, når tiden er knap, og man ønsker en tør byggeproces. Hvis du er i tvivl om en modulløsning passer til dit byggeri, står vi klar til at guide dig.

Hvis du søger spær, kan du finde inspiration i vores produktudvalg. Her finder du også yderligere information om vores produkter, montagevejledninger, spændviddetabeller, udhængsdetaljer og meget mere.

Læs mere om modulbyggeri her

Palsgaard Spær bidrager til et grønnere byggeri

Vi er stolte over at bidrage til et grønnere byggeri med alle disse tiltag:

  • Egen produktspecifik miljøvaredeklaration (EPD), som giver præcise data i en LCA-beregning.
  • Klimaregnskab som kortlægger vores miljøpåvirkning og viser vores indvirkning på miljøet.
  • Vi er PEFC-certificerede, hvilket giver fordele i byggerier med fx DGNB-certificering og svanemærkning.
Sådan bidrager vi til en mere bæredygtig byggebranche

Vi elsker duften af træ

Palsgaard Spær er Danmarks førende og mest erfarne træspærproducent med over hundrede års erfaring i træbyggeri. Træ er vores primære råvare, og vores løsninger produceres på topmoderne fabrikker med den nyeste robotteknologi.

Vores dedikerede medarbejdere i salgs- og konstruktionsafdelinger i hele landet arbejder sammen om at rådgive dig om de rigtige løsninger, de mest pålidelige produkter til dit byggeri og levere den bedste service, der lever op til dine forventninger.

Uanset om du vælger individuelle spær, modulløsninger eller et komplet råhus, leverer Palsgaard Spær en optimal løsning.

Læs mere om os her

Træ reducerer CO2 i atmosfæren

Træ er en fantastisk kilde til at minimere CO2-udledning i byggeriet, fordi træ oplagrer CO2 i stedet for at udlede det. Ved at vælge produkter fra Palsgaard Spær, er du med til at sikre et mere bæredygtigt byggeri.

Udvalgte referencer

Hvis du skal have spær, vægrammer, tagmoduler eller sågar et helt råhus, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi har stor erfaring med leveringer til alle typer byggeri.

Daginstitutionen Bison

Palsgaard Spær har leveret et imponerende træskelet til ny daginstitution Bison i Gl. Rye.

Læs mere om projektet her

HusCompagniet

Palsgaard Spær er fast leverandør af alle typer spær til HusCompagniet.

Læs mere om projektet her

DGNB-guld certificeret institution

Palsgaard Spær har leveret en samlet råhusløsning bestående af vægrammer og gitterspær til denne DGNB Guld-certificerede børnehave i Slagelse.

Læs mere om projektet her

Skanlux sommerhuse

Palsgaard Spær er fast leverandør til Skanlux' sommerhuse, hvor vi leverer tagkonstruktioner udført som plankespær med loft til kip.

Læs mere om projektet her

Lasse Larsen

Palsgaard Spær leverer spær til Lasse Larsens arkitekttegnede typehuse, som ofte er funkishuse har et minimalistisk udtryk. Til funkishuse er gitterdrageren en fantastisk samarbejdspartner, hvor du ønsker dette udtryk.

Læs mere om projektet her

Har du spørgsmål?

Mangler du teknisk dokumentation eller ønsker tilbud til dit projekt, er vi klar til at hjælpe dig.
Ring til Kim Haubjerg eller Mette Borrisholt fra vores kundeservice på 75 77 51 55.